Bygga Staket i Huddinge, Stockholm

Staket, plank och andra inhägnader kan fylla många olika funktioner. Det kan vara ett sätt att försämra insynen från omgivningen samtidigt som det håller obehöriga borta. Självklart kan det också vara ett rent dekorativt inslag. Oavsett vilken din målbild är har vårt byggföretag kompetensen att hjälpa dig dit.

En serviceorienterad byggentreprenör för ert staket

Vi bygger stänsel, gårdsgärdar, galler, räcken, hägn, plank och skrank och liknande främst åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Självklart kan även privatpersoner och företagare dra nytta av våra prisvärda byggtjänster. Vi tar fram en skräddarsydd plan där vi bygger ert staket kostnadseffektivt och med högsta kvalitet i slutresultatet.

Vad kostar det att bygga ert staket? Hör av er till oss!

För att få veta vad det skulle kosta att bygga staket i exempelvis Huddinge, Mälarhöjden, Täby, Värmdö, Sollentuna, Södermalm eller någon annan ort eller område i Stor-Stockholm, kontakta oss. Ni får en offert helt utan kostnad inom 48 timmar från kontakt. Att ta emot en offert från oss förpliktigar inte till någonting. Ni tar helt enkelt ställning till kostnadsförslaget i lugn och ro och om ni väljer att ge uppdraget till oss så kommer vi och börjar bygga så snart det passar bäst.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *