Trapprenovering i Huddinge, Stockholm

I oss har du ett rutinerat företag med gott rykte som hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och privatpersoner med allt inom trapphusrenoveringar. Vi slipar golv, ytskiktsrenoverar med mera och skapar en inbjudande atmosfär i ert trapphus.

Vi ger er en heltäckande lösning för er trapprenovering

Vi har stor vana av att hantera uppdrag i både nya och gamla fastigheter. En av våra specialiteter är att återställa vackra gamla stengolv så att de känns som nya igen utan att deras patina försvinner. Vi renoverar, målar och slipar sten- och marmorgolv. Ni kan också anlita oss för regelbunden lokalvård.

 • Trapphusrenovering
 • Trapphusmåleri
 • Lokalvård
 • Golvslipning

Vill du ha hjälp med att renovera trapphuset i din bostad?

Om så är fallet kan du ha rätt att använda dig av ROT-avdraget för att få lägre kostnad. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig med allt det praktiska kring det.

Prisuppgifter för trapphusrenovering? Kontakta oss!

Vi erbjuder våra tjänster inom trapphusrenoveringar i orter och områden som Botkyrka, Kungsholmen, Hägersten, Älvsjö, Östermalm, Enskede och många fler i och i närheten av Stockholm. Kontakta oss redan idag så tar vi fram en offert som ni får helt utan kostnad eller krav på motprestation. Välkommen!

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *