Trapphusrenoveringar i Huddinge, Stockholm

Oavsett om det rör sig om en kommersiell fastighet eller ett bostadshus är trapphuset en viktig plats. Det är det första du möter när du kliver in. Desto viktigare då att trapphuset känns snyggt och fräscht. Vi på BYGGFÖRETAGET är specialister på trapphusrenoveringar. Vi har vår bas i Huddinge men jobbar över hela Stockholm inkluderat orter som Segeltorp, Glömsta, Snättringe och Hörningsnäs. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert på en trapphusrenovering.

En renoveringsfirma med känsla för detaljer

Vi genomför trapphusrenoveringar i alla slags fastigheter: flerbostadshus, hyreshus, kontorslokaler och så vidare. När det gäller renoveringar är vi en totalentreprenör vilket innebär att vi kan ta hand om alla arbetsmoment i en renovering. Här följer ett urval av tjänster vi erbjuder:

 • Trapphusmålning
 • hallrenovering
 • Slipning av terazzogolv och stengolv
 • Golvrenovering
 • Takmålning
 • Fönsterrenovering
 • Installation av akustiktak
 • Bättringsmålning

Vi utför även slipning av stengolv i trapphus i hela Stor-Stockholm. Läs mer här.

Renoveringar med brett kontaktnät

Vi har vid det här laget många år i branschen och kan titta tillbaka på mängder av nöjda kunder. Inget uppdrag är för stort eller för litet för att vi ska kunna ta oss an det. För särskilt komplexa uppdrag kan vi dra nytta av ett brett kontaktnät av specialister. Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar för våra kunder och garanterar att kunden blir 100% nöjd.

Frågor eller funderingar? Hör av dig till oss!

Undrar du över någonting som har att göra med en trapphusrenovering? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi tar mer än gärna fram ett kostnadsförslag åt dig som du får av oss helt gratis och utan krav på motprestation. Vid stora uppdrag gör vi gärna hembesök för att bilda oss en uppfattning om vad jobbet kräver, även i det fallet kostar det såklart inte någonting för dig. Väljer du att gå vidare med oss startar vi arbetet så fort det passar bäst. Välkommen!

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *