Tapetsering i Huddinge, Stockholm

Letar du efter en professionell byggfirma som kan leverera en tapetsering som du blir 100% nöjd med? Då kan du sluta leta. Vi är ett rutinerat företag med många år i branschen med bas i Huddinge. Vi tar oss an tapetseringar och andra byggtjänster i hela Stockholmsregionen inkluderat orter som Vendelsö, Skogås, Länna och Trångsund. Välkommen att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

Certifierade hantverkare för bästa resultat

Vi tar fram skräddarsydda lösningar för alla kunder. Oavsett om du vill fräscha upp hemmet med en fondvägg eller tapetsera om kontorslokalen fullständigt tar vi oss an uppdraget med stor noggrannhet och precision. Våra certifierade och utbildade hantverkare har yrkeskunnandet som krävs för att leverera professionella resultat varje gång. Vi genomför bland annat:

 • Tapetsering
 • Spackling
 • Slipning

Billigare tapetsering med ROT-avdraget

Vill du få tapetseringen billigare utförd om du har möjlighet till det? Om du vill att vi ska tapetsera om i en bostad du själv äger och bor i har du rätt att använda dig av rotavdraget. Genom att utnyttja avdraget kan du sänka totalkostnaden för arbetet med upp till 50 000 kronor. Kontrollera med Skatteverket i ett tidigt skede av planeringen att du verkligen har rätt att göra avdraget. Om så är fallet hjälper vi dig med pappersarbetet.

Hör av dig till oss för ett gratis kostnadsförslag

Om du har en tapetsering som behöver utföras är det ingenting att vänta på, kontakta oss redan idag. Vi tar fram en offert helt utan kostnad eller krav på motprestation från din sida. Offerten kan du ta ställning till i lugn och ro, om du väljer att ge uppdraget till oss så startar vi arbetet vid första bästa tillfälle. Vi garanterar att du kommer bli nöjd, för oss är ett uppdrag inte avslutat förrän beställaren är nöjd med resultatet.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *