Renovering av fuktskadad tegelfasad / träfasad i Huddinge, Stockholm

Har din husfasad råkat ut för vattenskador, men du vet inte hur omfattande de är? Våra hantverkare med expertis på fasadrenovering kan hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av att inspektera, renovera och byta fasad vid behov. Hör av dig för kostnadsfri offert eller om du har några frågor!

Vattenskada i tegelfasad behöver åtgärdas

Ett av de största problemen med fuktskador i tegelfasad, är att vattnet kan nå armeringsjärnen som i sin tur rostar. En annan vanlig åkomma är att fogarna som håller ihop tegelstenarna släpper och inte håller ihop tegelstenarna lika bra. Det kan på sikt så klart få katastrofala följder. Vi åker gärna ut och gör en kontroll på ditt tegelhus och ger offert om vi hittar eventuella problemområden som behöver åtgärdas.

Smidig fasadrenovering i Stockholm

När du anlitar oss får du en effektiv och professionel byggfirma med serviceorienterade hantverkare. Vid fuktskador och vattenskador kontrollerar vi allt från sprickor i fasaden till att tätskikten är lagda på korrekt sätt. Ju snabbare en fasad renoveras desto mindre är risken för omfattande skador som till exempel mögel eller fogsläppning.

Tveka inte att vända dig till oss!

Låter våra tjänster som något du är i behov av? Välkommen för gratis konsultation idag.

Vi kan även hjälpa er med renovering av vattenskadad puts- & stenfasad i Huddinge

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *

  [/text_output]