Om Målerifirman i Huddinge, Stockholm

När du anlitar oss för måleriarbeten i Huddinge och Stockholm eller renovering kan du vara säker på att få valuta för dina pengar. Våra målare har en bred kunskap inom måleri & snickeri och gör alltid sitt bästa för att du ska bli så nöjd som möjligt. Kvalitet och en hög servicenivå är något som vi alltid ser till att leverera.

Renoveringsuppdrag i Södra Stockholm

Vårt renoveringsföretag utför bygguppdrag runt Segeltorp, Glömsta, Stuvsta, Snättringe, Fullersta, Trångsund, Kynäs, Balingsnäs, Gladö, Ådran, Stensängen, Segersminne, Smista,Högmora,  Skogås, Länna och Masmo. Målarfirman utför även andra jobb runt om i t.ex. Hägersten, Mälarhöjden, Fruängen, Midsommarkransen, Liljeholmen, Årsta, Älvsjö, Enskede, Tyresö, Saltsjöbaden, Nacka, Saltsjö-Boo, Älta, Vendelsö, Haninge, Flemingsberg

Kunden i fokus

Våra kunder är mycket viktiga för oss och därför är vi måna om att höra mer om dina önskemål eller idéer. På så sätt kan vi se till att ta med oss detta när vi planerar ditt projekt och skapa en arbetsprocess och ett slutresultat som är över dina förväntningar.

Måleri för alla kundgrupper

Vi riktar oss till alla typer av kundgrupper och kan hjälpa både företag, privatpersoner och fastighetsägare med allt från renovering till montering av kök, men även takläggning, stenläggning och badrumsrenoveringar för alla behov. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Vi hjälper dig med:

 1. Måleri
 2. Tapetsering
 3. Måla Om, Lackera & Byta Köksluckor
 4. Trapphusrenovering
 5. Fasadrenovering
 6. Måla om fasaden
 7. Panelbyte
 8. Fönsterrenovering
 9. Tvätt av fasad
 10. Tvätt & rengöring av altaner och uppfarter
 11. Lägenhetsrenovering
 12. Byte av innerdörrar
 13. Målning av fönster
 14. Trapprenovering
 15. Bygga Staket
 16. Renovera vattenskadad putsfasad & stenfasad
 17. Renovering av fuktskadad tegelfasad / träfasad

Totalentreprenad av duktiga hantverkare

Att behöva ringa runt till olika byggföretag är tidskrävande och kostsamt. Därför ser vi till att erbjuda dig totalentreprenad i helt/delvis egen regi. Hos oss finns det bara duktiga och certifierade hantverkare som kan hjälpa dig med bland annat måleri, el eller VVS. Våra offerter är dessutom helt kostnadsfria!

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *