Måleri i Huddinge, Stockholm

Står du inför en omfattande renovering eller vill du helt enkelt bara måla om hemma, på kontoret eller i butikslokalen? Då har du hittat rätt. Vi är en professionell målerifirma med bas i Huddinge som utför måleriarbeten i hela Stockholmsregionen inkluderat orter som Stuvsta, Älta och Gudö. Om du inte vill kompromissa med resultatet av målerier är det oss du ska höra av dig till, en offert från oss är alltid kostnadsfri.

Måleriarbeten med fokus på kvalitet

Vi utför måleriarbeten åt privatpersoner, företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Om du har en fastighet som är i behov av en uppfräschning eller modernisering har vi yrkeskunnandet som gör verklighet av din vision. Vårt mål är att bygga långsiktiga kundrelationer och det gör vi på bästa sätt genom att leverera över våra kunders förväntningar. Kontakta oss du också för en skräddarsydd lösning, vi lovar att du inte kommer att bli besviken.

Måleritjänster du kan beställa av oss

Vi utför det mesta inom måleri, tapetsering och snickeriarbeten. Alltid med samma höga kvalitetskrav och känsla för finess och finish, av oss får du alltid ett professionellt resultat. Här är några av tjänsterna du kan beställa från oss inom kategorin måleri:

 • Dörrmålning
 • Fönstermålning
 • Tapetsering
 • Fasadmålning
 • Spackling
 • Golvläggning
 • Takmålning

Hör av dig till oss för att få en kostnadsfri offert

Har du frågor eller funderingar? Vad kostar en ommålning? Välkommen att höra av dig till oss, så länge det har med måleri att göra är vi dem du ska vända dig till. Kontakta oss och prata måleri med oss. Efter avslutat samtal sätter vi oss ned och tar fram en kostnadsfri offert som du får av oss helt utan krav på motprestation. Om du väljer att ge uppdraget till oss startar vi arbetet så snart det passar bäst.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *