Måla om, lackera & byta köksluckor i Huddinge, Stockholm

När köksluckorna med tiden börjar se slitna ut kan det verkligen påverka intrycket av köket negativt – men det behöver varken vara svårt eller dyrt att göra något åt det. I stället för att byta ut luckorna kan vi och våra skickliga hantverkare måla om och lackera dem, och på kort tid få dem att se ut som nya igen. Om en lucka har blivit skadad gör vi också bedömningen om det är bäst att laga den eller om den behöver bytas – och utför sedan reparationen eller monteringen.

Vi utför allt som ingår i projektet

 • Förarbete
 • Målning
 • Lack
 • Montering
 • Reparation

Oavsett vem du är får du hjälp av oss

Vi är baserade i Huddinge och jobbar i omnejden såsom Trångsund, Skogås, Blåsut och Stockholm, och vänder oss till alla kundgrupper. De allra flesta av våra kunder är privatpersoner, företag, BRF:er eller fastighetsägare, men vi utför gärna också den här typen av uppdrag för exempelvis kommuner.

Hör av dig för en gratis offert

Låter allt detta intressant? Hör då av dig till oss, så går vi genom vad du behöver hjälp med och tar helt utan kostnad fram en offert åt dig. Priset är satt på en förmånlig nivå, men du kan som privatperson också använda dig av ROT-avdraget för att få fram ett ännu lägre slutpris.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *