Fönsterrenoveringar i Huddinge, Stockholm

Vi är ett professionellt byggföretag med många års erfarenhet av fönsterrenoveringar. Vår bas hittar du i Huddinge men vi jobbar mot hela Stor-Stockholm inkluderat områden som bland annat Solsidan, Älgö, Hägersten och Midsommarkransen. Vi renoverar allt från gamla träfönster till att uföra byten till energieffektiva 3-glasfönster.

Dina fönster är viktiga både för miljön och fastighetens utseende

En fönsterrenovering kan genomföras i olika syften. Nya fönster kan exempelvis vara ett sätt att förbättra en fastighets energiisolering. Som hantverkare verksamma i Stockholm har vi dessutom stor vana av kosmetiska renoveringar av gammaldags träfönster. Vi har egen glasmästare och verkstad och utför alla typer av fönsterservice, alltid med nöjd-kund-garanti och enligt gällande hantverksnormer och riktlinjer.

Fönsterrenoveringar av certifierade hantverkare

Att utföra fönsterrenoveringar kräver flera typer av yrkeskompetens eftersom de vanligtvis kombinerar snickeri, måleri och glasbyten. Våra hantverkare är alla certifierade och utbildade inom sina respektive specialistkompetenser vilket garanterar att du får ett resultat som både håller och ser bra ut. Här följer ett urval av de tjänster vi erbjuder inom fönsterrenoveringar:

 • Fönsterrepparationer och renoveringar
 • Glasbyten
 • Oljning, slipning, kittning och målning

Fönsterrenoveringar åt alla typer av kunder

Vi vänder oss till alla typer av kunder så som privatpersoner, företagskunder, fastighetsutvecklare och bostadsrättsföreningar. Vi använder enbart kvalitetsmaterial för alla våra uppdrag, det vill säga material som levererats av betrodda tillverkare med beprövad tillförlitlighet. Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, vi levererar alltid.

Hör av dig till oss för ett gratis kostnadsförslag

Oavsett om du vill byta ut dina fönster för att göra en fastighet mer energieffektiv eller om du vill rusta upp gamla vackra träfönster garanterar vi att vi kan ge dig ett resultat du blir nöjd med. Välkommen att kontakta oss för att diskutera just ditt projekt. Inom kort återkopplar vi med en offert som du får från oss helt gratis och utan krav på motprestation.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *