Fasadtvätt i Huddinge, Stockholm

Hur länge sedan tvättades fasaden senast på din fastighet? Du kan anlita vårt företag för professionell tvättning av fasader i Stor-Stockholm. Vi ger er ett professionellt resultat som får fastigheten att se som ny ut igen. Vi tvättar fasader främst åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar men tar också an uppdrag från privatpersoner.

Vi ger er en heltäckande lösning för er fasadtvätt

En ren fasad handlar inte bara om att fasaden ska se ren och fräsch ut. Det handlar också om att skydda fasaden från alger, mögel och andra fuktskador som i värsta fall riskerar att få så pass fäste att fasaden kommer behöva renoveras. Vi har stor rutin i att hantera fasadtvätt över stora såväl som mindre fastigheter och över stora fastighetsbestånd.

Fasadtvätt med ROT

Om du anlitar oss för att tvätta fasaden på din privata bostad så kan du använda dig av ROT-avdraget för att få lägre kostnad.

Prisuppgift för fasadtvätt? Kontakta oss!

För att få en kostnadsfri offert för fasadtvätt i Saltsjöbaden, Hammarby Sjöstad, Älta, Saltsjö-Boo, Åkersberga, Tyresö eller något annat område i eller i närheten av Stockholm, hör av er till oss. Du kan räkna med att vi återkopplar inom maximalt två dygn från att du kontaktade oss. Välkommen!

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *