Fasadrenoveringar och panelbyten i Huddinge, Stockholm

Har du en fasad som behöver en uppfräschning? Kanske en rutten panel som behöver bytas ut? Oavsett om det är en totalrenovering av en fasad eller ett mindre byte av en ytterpanel är vi renoveringsfirman som kan hjälpa dig. Vi har många års erfarenhet i branschen och kan se tillbaka på många nöjda kunder. Basen har vi i Huddinge men vi jobbar över hela Stockholmsregionen inkluderat orter som Gladö, Fullersta, Tyresö och Saltsjöbaden. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

Professionella hantverkare som ger dig skräddarsydda lösningar

Vi utför alla slags fasadarbeten på alla slags fasader: trä, plåt och sten. Våra hantverkare är självklart utbildade och certifierade inom sina respektive specialistområden och har utöver det stor yrkesvana. Vi garanterar att du kommer att bli nöjd med resultatet när vi renoverat din fasad. Här följer några av tjänsterna vi utför inom fasadrenoveringar:

 • Fasadbyten
 • Byte av träpanel och ytterpanel
 • Murning och putsning
 • Fasadmålning

Fasadrenovera billigare med ROT-avdraget

Rotavdraget är en skattereduktion du kan använda för olika typer av hushållsnära tjänster. Villkoret för att du ska kunna göra avdraget när du anlitar oss är att vi ska utföra en tjänst på en privat bostad du själv äger och bor i. I det fallet kan du sänka kostnaden för fasadrenoveringen med upp till 50 000 kronor. Vi brukar rekommendera våra kunder att kontakta Skatteverket i planeringsskedet för att försäkra sig om att de har rotavdrag att ta ut. Om du har det hjälper vi dig med pappersarbetet.

Hör av dig till oss för att få ett gratis kostnadsförslag

Vänta inte med att renovera fasaden om det behövs, kontakta oss redan idag så tar vi fram ett kostnadsförslag åt dig. Det får du av oss helt gratis och utan att du förbinder dig till något. Om du ger uppdraget till oss startar vi arbetet så snart det passar bäst.

Kontakta en bra målerifirma idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *